Isnin, Disember 21, 2009

~CONTEST LAF'S PERFUME!!~






Blog LAFS PERFUME dengan sukacitanya memberi peluang kepada pelanggan dan pelayar laman blog ini untuk menyertai "Contest" sempena pembukaan blog ini. Hadiah yang ditawarkan adalah daripada koleksi-koleksi wangian kami. Hadiah yang ditawarkan bukan sahaja kepada pemenang "Contest" ini tapi juga kepada peserta-peserta bertuah.


1) Peserta pertama yang menjadi follower dan menyertai "Contest" ini dengan menghantar jawapan melalui email.


2) Pemenang Pertama, Kedua & Ketiga yang menjawab dengan betul dan tepat.


3) "3" Pemenang Saguhati.


4) Seorang pemenang bertuah "Lucky Draw" akan mendapat hadiah menarik!


Syarat-syarat penyertaan ialah:


*Anda wajib menjadi followers blog ini*


*Meletakkan link blog ini di dalam blog list/wall (Facebook) anda*


-http://lafs-perfume.blogspot.com-


*Meletakkan imej dibawah sebagai link contest di ruang kiri atau kanan blog anda dengan tajuk CONTEST LAF'S PERFUME dan link kan ke contest lafs perfume*



*Letak entry khas tentang Contest ini beserta link entry contest ini di blog/wall (facebook) anda*


*Emailkan jawapan anda beserta link blog anda kepada..*


lafs_perfume@yahoo.com


*HANYA jawapan yang tepat dan betul akan dipilih dan slogan yang terbaik*


*HANYA jawapan melalui email sahaja diterima*


*Tinggalkan komen anda di entry contest ini melalui blog atau facebook saya tanda anda menyertai contest ini cth "hai saya dh anta email (alamat email & nama)" *

Maklumkan pada saya anda mendapat info contest ini melalui blog atau facebook


*Tarikh tutup contest ialah 10hb Jan 2010*



Soalan-soalannya:-


1) Kelebihan wangian Laf's keluaran HBT ialah...


2) Keistimewaan wangian Laf's keluaran HBT ialah...


3) Berikan 2 nama pengasas Laf's Perfume...


4) Berikan 5 jenis wangian 'inspired' Laf's untuk wanita...


5) Berikan 5 jenis wangian 'inspired' Laf's untuk lelaki...


6) Sambungkan slogan ini (tidak lebih dari 20 patah perkataan)


"Cinta............."


Hadiah-hadiah yang ditawarkan:-



Pemenang pertama akan mendapat :-


1) Set women one atau set women two (pilihan pemenang)

'DAN'

2) Set men one atau set men two (pilihan pemenang)

'DAN'

3) Sebotol diantara 24 wangian LAF's (5ml). (pilihan pemenang)


Semua diatas bernilai RM68!!!




Pemenang Kedua akan mendapat:-


1) Set mixed one, set mixed two atau set mixed three (pilihan pemenang).

'DAN'

2) Sebotol diantara 24 wangian LAF's (5ml). (pilihan pemenang)


Semua diatas bernilai RM39!!



Pemenang ketiga akan mendapat :-


1) 2 botol diantara 24 wangian LAF's 5ml. (pilihan pemenang)

'DAN'

2) Sebotol diantara 24 wangian LAF's 4ml (pilihan pemenang)


Semua diatas bernilai RM28!




'3' Pemenang Saguhati akan mendapat:-

Sebotol diantara 24 wangian LAF's 5ml (pilihan pemenang) bernilai RM10.



Peserta pertama yang menyertai contest ini:


Sebotol diantara 24 wangian LAF's 5ml (pilihan pemenang) bernilai RM10.



Pemenang Lucky Draw:-


Hadiah misteri untuk pemenang!!!




20 ulasan:

ZiE FAUZi berkata...

hai saya dh anta email (nazfa_fafa@yahoo.com & zie fauzi)

UmiHariZahin berkata...

hai saya dah hantar email
(atiegurlz@gmail.com & haryaty)

saya mendapat info contest ini melalui blog

http://umiharizahin.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html

Cik Norfa berkata...

bila tarik tutup?

ZiE FAUZi berkata...

lupa lak nak bagi link contest,patut la duk tunggu2 tak mai jenguk pun...

http://fztogether.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html


zie tau contest ni melalui blog personal herda tau..

shahdiana berkata...

yana dah anta email contest..
shahdiana02@yahoo.com
dapat tau pasal contest ni daripada http://fztogether.blogspot.com

shahdiana berkata...

yana tak bapa paham bab link2 ni..memang tak pas lagi..
tapi ini blog yana ye...
http://sofiyahasya.blogspot.com

shima berkata...

dh hantar by email jawapan contest..
sjaqil@gmail.com

zai kulim berkata...

ok zai dah email..sila check

LisaVsKhusairi berkata...

ok..dh join...dh email n dh post kt my blog...
http://erynaraisya.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html

email :shazlis_xtrem@yahoo.com

oYa berkata...

ok her... aku dah email

ni link entry aku

http://slamzer.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html

email : ayu_slamzer@yahoo.com

mekaceh adakan contest ni mek.. kocok2 r huhuhhu

Akma berkata...

Hai..saya dah hantar email

Email : zura_latfi@yahoo.com
Nama : zura
Link :

http://akmamardhiah.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume-10-jan.html

aurikelsan berkata...

Saya dah join contest & dah hantar email.
Nama: suria riza
email:suriariza@gmail.com
url blog: http://aurikelsan.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html

'NuReeN' berkata...

sy dh join..
nama :aziatul nureen
email : nureen_345@yahoo.com
blog: http://nureenasir.blogspot.com/2009/12/contest-lafs-perfume.html

anin berkata...

Salam
Alhamdulillah dah berjaya buat entri dn hantarjawapan

Nama: Farhanin
Email: farhanin1984@gmail.com
Blog: http://seindahbayu.blogspot.com/2009/12/lafs-perfume.html

tnksss

Me_Lina berkata...

Salam... saya dh anta email, ini details dier:
alamat email: delynna@gmail.com
nama: Alina
link n3 saya: http://alyazahraoncontest.blogspot.com/2010/01/contest-lafs-perfume.html

saya dpt info contest ini dr http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

Nurul + Nordin berkata...

Salam kak herda..
sy pun nak join gak meramaikan contest ni.. huhuhuuu..
nt sy anto emel erh..
Emel: noris_taurusgirl@yahoo.com
Nama: Nurul+Nordin
Link: http://noiya.blogspot.com/2010/01/contest-lafs-perfume.html

sy dpt tau contest ni dr blog akak.. ;)

hadhatina halim berkata...

salam herda,

salam perkenalan dan good luck untuk blogshop ni! saya join contest ni..hihi..boleh tambah koleksi perfume :-)

link blog saya : http://adhatine.blogspot.com/2010/01/contest-lafs-perfume.html

email saya : hadhatina@yahoo.com


saya dpt tahu pasal contest ni dari http://malaysiagiveaway.blogspot.com/

GOOD LUCK TO ME!!!

NoreLL berkata...

terlambat utk join..tp
sblum terlmbt lg kan..
nie link sy..

http://ell-82.blogspot.com/2010/01/contest-lafs-perfume.html


tq

UmiHariZahin berkata...

salam.. bila keputusan contest nie, ye?

cityiklan berkata...

Cityiklan
Iklancoffee
andaforex
iklan percuma Online Malaysia

~Borang Tempahan~

Nama:
Email:
Alamat:
Tel. No:
Pilihan Kod Lafs: 001
002
003
004
005
006
007
008
009
010
011
012
013
014
015
016
017
018
019
020
021
022
023
024
W1
W2
M1
M2
MX1
MX2
MX3
Sekiranya ada tambahan info cth lebihan tempahan bg code yang sama sila terangkan:

This online form was provided by Freedback.
 

Blog Template by YummyLolly.com